Snabb och säker leverans
100 DAGARS RETUR
PRISGARANTI
Köp billiga skor för män kvinnor och barn - pris upp till 70% rabatt
 • Logga In
 •  

  Frakt & Returer

  Vi skickar order på samma dag eller nästa dag, så att du får din beställning snabbt.

  Courier: Inom 24 timmar, det mesta av fartyget ordning. Förutsatt sex dagar i veckan, så bara 2-5 dagar efter att du se till att ditt paket frakt. Du kan också välja "Express" för att minska leveranstid på 1-3 dagar. * Alla transittider är uppskattningar och anses inte vara misslyckade behandlingar, eller att lösa problem på grund av förseningar.

  Gratis frakt:
  Om du beställer tre eller fler och gratis frakt, måste vi leverera dem tillsammans i en transport!

  * Hantera internationella beställningar kan ta 5-7 dagar

  När du får ditt paket beror på vilket land du befinner dig i tullar och andra skatter är orsaken kan vara. Vi fira alla paket som "gåva" och minska värdet av de varor som importeras för att göra någon minsta möjliga kostnad.

  Mycket viktigt:
  När du gör en beställning, kommer orderbekräftelse skickas till din e-postadress. Kontrollera om något fel i din orderbekräftelse, meddela oss omedelbart om eventuella fel. fairystar.se antar att alla beställningar är korrekta, om vi inte annat anges av kunden.

  Återgång politik:

  *** *** Får endast via e-postkommunikation

  Din tillfredsställelse garanteras. Om du inte är nöjd med ditt köp, kan du bero på att du följer instruktionerna nedan, av någon anledning, så länge som det kommer tillbaka. Alla återbetalningar tar cirka 7-10 dagar för bearbetning från dagen för mottagandet.

  Om du behöver byta din produkt (S) för olika produkter (S), nya order online-beställning ersättningspost (S), och be om en återbetalning återgånga objekt. Utbyte: Om du behöver byta din produkt (S) för olika produkter (S) eller storlek, följ instruktionerna nedan. - I rutan, inklusive produkten (S) att bytas ut med # och en kopia av den ursprungliga fakturan. På fakturan, ange produkten eller storlek du vill byta ut den.

  fairystar.se riktlinjer för att hjälpa dig att returnera eller byta:

  1 projekt måste (förlängdes tom 30 januari i julhandeln) återvände 30 dagar efter köpet. Alla produkter måste fack (minst 5 inches djup ...... vi rekommenderar åter produkten ursprungligen levereras rutorna) transport påsar, kuvert eller boxar är inte tillräckligt djup för att bibehålla formen av produkten, en produkt som ska avvisas. Detta blev krossade eller förlorar sin form under transport till någon av våra produkter är inte sätta tillbaka till lagret.

  2 - objekt måste vara i sitt ursprungliga skick och inte slitna. Produkten är på svettbandet på insidan av de skadade eller fläckar kommer inte att accepteras avkastning. De kommer att återlämnas till kunden på kundens bekostnad. Vi kan inte och kommer inte att vara begagnade varor för återförsäljning.

  Konvertering storlek och storlek på storlekstabell anses nära uppskattningar ibland från ett annat märke till märke, produktstorlek och produkt. På grund av fel storlek inte tillbaka fairystar.se ansvar kommer inte att beaktas USA: s misstag. Endast produktens pris kommer att återbetalas, dock är gods kundens ansvar. Red Hats priset kommer att återbetalas, men inte frakt. Om du är bekymrad över storleken på produkten installeras, rekommenderar vi starkt att du försöker köpa dem från en lokal butik, du kan prova produkterna.

  3 - göra en kopia av den ursprungliga fakturan rekord, och sätta tillbaka i rutan med projektet faktura (S) tillbaka. Vänligen fakturerar en anteckning om du vill ha en återbetalning eller utbyte mot en annan storlek / stil.

  4 Om du har några frågor, tveka inte att kontakta oss om du har några förslag, kontakta oss gärna. Vi letar alltid efter att förbättra vår service.

  Back